De Opstand

Samenwerkingen

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet Gulpener al sinds 1825 van hun vrijheid. De vrijheid om een eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid wordt al 8 generaties beleefd en dat proef je terug in Gulpener bier. Bezoek de website van Gulpener voor meer informatie.

– ‘ Vrij omdat we een onafhankelijke familiebrouwerij zijn.
Vrij om onze eigen koers te varen. Vrij om te doen wat goed voelt. Daarom noemen wij onszelf De Vrije Brouwer.’- Directeur Jan Paul Rutten

In 2003 zeiden twee Duitse studenten tegen elkaar: ‘Dit kunnen wij beter!’ En met een klein budget en een groot doorzettingsvermogen ontwikkelde zij Fritz Kola.

Fritz Kola en ook hun andere frisdranken worden gemaakt met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en een sociaal hart.
Met het gebruik van natuurlijke ingrediënten -Fritz Spritz Apple, Rubarb en Grape zijn volledig biologisch- past Fritz helemaal bij De Opstand. Bezoek de website van Fritz voor meer informatie.

 

HizzFit en café De Opstand hebben de handen in één geslagen voor een maandelijkse samenwerking in Nijmegen. Elke laatste zondag van de maand vindt er in De Opstand, HizzFit Qlubhuis plaats. 

Qlubhuis is een queer space, een hangout waar je een drankje kan doen en spelletjes kan spelen. Er vinden mini events plaats die gelinkt zijn aan (Nijmeegse) queer of queer friendly initiatieven of personen.

HizzFit is een queer lifestyle programma dat zich richt op fysieke, mentale en emotionele fitcoaching voor mensen die zich queer identificeren.

Heb jij een idee voor een mini event stuur dan een mailtje aan hizzfit@gmail.com

WordPress Lightbox