De Opstand

Werken Bij De Opstand

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons het nieuwe collectief gaan vormen.

Wat houdt een Collectief in?
Een collectief is een samenwerkingsverband waarbij iedereen gelijk is aan elkaar, er is dus geen baas of leider. Hierdoor heeft iedereen evenveel inspraak. Dit houdt ook in dat je alles samen regelt, en dus gezamenlijk de verantwoordelijkheid draagt.

Samen de baas… Doordat je met een kleine groep mensen het café draait leer je alles van bestellen tot tappen en van optredens organiseren tot administratieve zaken. Je bepaald samen welke activiteiten er plaats vinden welke biertjes er op de wisseltap komen, en welke doelen gesteund worden. Je bent met z’n allen baas van het café.

Wie zoeken wij?
Mensen met:
• Horeca ervaring
• Affiniteit met milieubewust en maatschappelijk sociaal ondernemen
• Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
• Een goede dosis positieve energie
• Doorzettingsvermogen 
• Sterke communicatie skills

Wat bieden wij?
Betaalde functie als bar- en keuken medewerker.

Een betrouwbare werkplek waar je veel eigen inbreng hebt. De mogelijkheid om alle facetten van het vak te leren. Een parttime functie op basis van de Horeca cao. Aantal uren zijn in overleg.

Vrijwillige werkzaamheden.
Wil je vrijwilliger worden bij De Opstand? Dat wordt heel erg gewaardeerd. Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn er heel veel klusjes waar we een helpende hand bij zouden kunnen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld ondersteuner van de barmedewerkers bij avondvullende programma’s, klus- en schoonmaakwerkzaamheden en PR. Heb jij zelf een goed idee waarmee je De Opstand wil ondersteunen dan staan we daar zeker voor open. Vrijwillige werkzaamheden worden vergoed met een vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse om bij de Opstand te werken stuur dan je C.V. met een korte motivatie naar info@de-opstand.nl

WordPress Lightbox